Τρόποι Αποστολής

Θα πληρώσουμε εμείς για τα μεταφορικά έξοδα, όχι με απλή παράδοση αλλά με courier!

Είμαστε στη ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως οι αγορές (εντός Ελλάδος) έχουν ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ και απευθείας παράδοση στη διεύθυνσή σας ακόμα και αν βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή!
Εφαρμόζουμε αυστηρή πολιτική παράδοσης μέσα στο συντομότερο χρονικό διάστημα 1-3 ημερών και συνεχή παρακολούθηση της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται καθημερινά μέχρι τις 14:30 το απόγευμα ή την επόμενη εργάσιμη μέρα με την συνεργαζόμενη μεταφορική ACS Courier εφόσον το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο. Σε περίπτωση που δεν είναι ετοιμοπαράδοτο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή με email για περαιτέρω ενημέρωση.

 Ασκληπιού 25, 14568 Κρυονέρι Αττικής, Ελλάδα, info@acscourier.gr, +30 210 819 0000

Ο “καταναλωτής” υποχρεούται κατά την παραλαβή της παραγγελίας του, να ελέγξει την αρτιότητα των “προϊόντων” που παρήγγειλε και σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωμένος να παραλάβει συσκευασία η οποία είναι αλλοιωμένη, χτυπημένη, σπασμένη ή έχει ανοιχτεί κατά την μεταφορά.

Σε περίπτωση αποδοχής του δέματος από τον πελάτη, η “εταιρία” δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή τυχόν κατεστραμμένου είδους ή αντικατάσταση τυχόν απώλειας αφού τα εμπορεύματα με οποιαδήποτε μεταφορική ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του πελάτη και μόνο.

Σε περίπτωση μη παραλαβής του “προϊόντος” εντός 7 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που έφτασε στον προορισμό του, αυτό επιστρέφει πίσω στο κατάστημα μας. Το κόστος επαναπροώθησης του είναι στα 2.5 ευρώ. Σε περίπτωση που είναι ήδη πληρωμένο ο πελάτης επιβαρύνεται τα 2,5 ευρώ είτε αν απορρίψει το δέμα είτε όχι.